Selecteer een pagina

En dan begin je…

Sommigen plannen al maanden lang de start van hun bedrijf vooruit, maken vele versies van hun bedrijfsplan en zijn tot in de puntjes voorbereid.

Bij mij ging dat iets anders…

Een gesprekje met iemand leidde tot een volgend gesprek… Een gesprek over een plan, een idee, een droom van Simone. Een geweldig leuk plan en een goed idee. Een droom die haalbaar zou moeten zijn. Maar zoals zij aangaf wel veel werk, teveel werk voor 1 persoon. Of ik interesse heb om haar te helpen de droom werkelijkheid te laten worden?

Maar… ik kan je niet in dienst nemen. Of ik zelfstandige wil worden? Kan je teksten schrijven, informatie verzamelen, contact leggen met mensen om mogelijkheden te bespreken, kan je een website aanpassen etc…? Ja! Lijkt me een superleuk project en zo is het begonnen…

Dat was het begin van Verbeek organisatie & coaching, 1 september 2015 officieel in geschreven bij de Kamer van Koophandel.

Zwanger in Arnhem – mijn eerste project

Met beide handen heb ik de uitdaging aangenomen en heeft Simone Kamping Zwanger in Arnhem begin maart 2016 gelanceerd! Een site vol informatie voor zwangeren en jonge ouders. Over baby’s en jonge kinderen. Van kraamzorg tot basisschool en van kraamcadeau tot sport. Neem vooral ook eens een kijkje op deze informatieve site.

Samen hebben we de handen uit de mouwen gestoken. De grote lijnen van de site heeft Simone al vorm gegeven. Menukeuzes zijn gemaakt. Bij elkaar zoeken van interessante sites, adressen etc. is de eerste grote klus. Daarna het plaatsen op de website. Benaderen van deelnemers. Het maken van de “leuke tips & weetjes” nieuwsbrief in overleg met Simone. Het plannen van Facebook posts met alle leuke tips, filmpjes en artikelen die Simone in de loop der tijd verzameld heeft. En zo is het uit gegroeid tot wat het nu is!

headermetnieuwetekst