Selecteer een pagina
logo verbeek organisatie en coaching
verbeek coaching management

Van training tot automatiseren

Naast het verzorgen van je website, e-mailmarketing of planning Social Media Content heb ik ruime ervaring in het geven van training op het vlak van Microsoft Office en diverse (online) tools.

Trainingen

Zo kan ik ook leren hoe je zelf kleine wijzigingen op je website kan verzorgen of hoe je de basics van Mailblue onder de knie krijgt.

Zelf afbeeldingen maken voor je Social Media? Geen probleem, met behulp van de Canva tool maak je in een handomdraai een mooie quote voorzien van een afbeelding. Hoe? Ik leg het je graag uit! En we kijken dan gelijk wat de handigste manier is om te zorgen dat er regelmatig berichten op je Socials gepost worden.

Heeft Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint of Outlook) voor jou nog geheimen? Samen kijken we naar wat je vraag of probleem is en geef ik je tips & trics om deze voortaan zonder problemen zelf uit te voeren.

Automatiseren

De trainingen zijn gelijk toepasbaar in de praktijk maar het kan ook goed zijn om eens te kijken naar de hele manier van werken binnen je bedrijf. Welke processen lopen er allemaal en hoe kunnen we deze verbeteren, stroomlijnen, misschien wel beter visualiseren met behulp van een planningstool als bijvoorbeeld Trello of Plutio. Door een digitale planningstool te gebruiken kan je inzichtelijk maken welke processen, projecten en lopende zaken er zijn. Deze kan je weer op delen in deeltaken en ook toewijzen aan collega’s of externe partijen. Hierdoor krijgt iedereen de kans zelf verantwoordelijk te zijn voor zijn/haar taken en de ontwikkeling van product, dienst of je bedrijf.

Workshops extern

Behalve bovenstaande mogelijkheden geef ik soms ook deeltrainingen bij andere organisaties. Dit kan op verschillende manieren ingevuld worden. Bijvoorbeeld een van bovengenoemde onderdelen maar ook ondersteuning bij de regelzaken van het starten van je eigen bedrijf of teamontwikkeling. Daarnaast bied ik ook mogelijkheden om te sparren & spiegelen, brainstormen over nieuwe mogelijkheden of het creëren van balans werk/privé door te kijken wat eventueel uitbesteed kan worden.

Meer weten? Neem dan even contact met mij op. Dat kan via info@verbeekorganisatie.nl of door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 0629 06 79 79. Ik luister graag naar je verhaal!

Verbeek organisatie & coaching voor online diensten:

website realisatie & onderhoud,
mailingen d.m.v. Active Campaign / Mailblue,
onderhoud & realisatie van online leeromgevingen,
verzorgen en inplannen van berichten op Social Media

Maar ook:
planning en structurering van werkzaamheden
mail- en agendabeheer
organisatie van bijeenkomsten, workshops en vergaderingen

contact met verbeek