Selecteer een pagina
verbeek femke

Over Femke

Mensen, organisatie en techniek zijn een soort rode draad in mijn leven… Werken met mensen heeft altijd mijn interesse gehad. Al van jongs af aan ben ik bezig geweest met het organiseren van activiteiten. In mijn jeugd de Rozenbosdisco’s en Rozenboskampen… In onze straat buiten het dorp met veel jeugd organiseerden wij onze eigen feestjes. Op mijn 13e regelde ik voor de hele stal dat het ruiterexamen op onze locatie werd afgenomen, dat er theorieles gegeven werd en de rijproef geoefend. Niet verwonderlijk dat ik na de HAVO de studie Culturele en Maatschappelijke Vorming (Richting Recreatie & Toerisme, specialisatie Beleid en Beheer) gedaan heb.

Werk

En toen op zoek en via het uitzendbureau ben ik voor 3 dagen gestart bij een ICT bedrijf. En dit jaar, bijna 25 jaar later afscheid genomen en volledig in mijn eigen bedrijf aan de slag. Binnen dit bedrijf is mijn functie het best te omschrijven als “spin in het web”. Behalve sleutelen en programmeren aan/van computers heb ik alles gedaan, planning, offertes, lesgeven, administratie en nog veel meer.

Naast werk

Naast mijn werk heb ik me altijd ingezet voor de wijk waarin ik woon. In Schuytgraaf heb ik lange tijd mijn steentje bijgedragen aan het Wijkplatform waarvan ik ook voorzitter geweest ben. Daarnaast organiseer ik met een groepje buurtbewoners de jaarlijkse Wiltshire herdenking van de slachtoffers die begin oktober 1944 in onze wijk gevallen zijn. Ook organiseer ik samen met de wijkvereniging elk jaar de Pubquiz, een groot succes.

Zelfstandig

Mijn eigen bedrijf ben ik gestart op 1 september 2015 omdat ik tegen een project aanliep maar niet in dienst genomen kon worden. Nou, dan gaan we naar de Kamer van Koophandel. En dat is de start geweest van een langdurige samenwerking met Simone Kamping. Successievelijk zijn daar steeds meer vaste klanten en korte projecten bij gekomen.

Ik houd van gevarieerd werk waarbij ik met creativiteit en eigen initiatief passende oplossingen kan vinden. Sterk in coördineren en organiseren van bijeenkomsten, trainingen of andere activiteiten. Gedegen kennis van diverse Officepakketten en ervaring met financiële administratie. Goede kennis van WordPress; Divi; Mailblue / Active Campaign; MailChimp.

Privé

In het dagelijks leven ben ik moeder van 2 pubers, getrouwd en woon ik in Schuytgraaf (Arnhem). Ook hebben we 2 honden (Cairn Terriers) met wie ik vaak op pad ben. Ik houd van lezen, koken, tuinieren en spelletjes spelen.

Meer info?

Wilt je meer weten over mijn ervaringen? Kijk dan op mijn linkedin pagina. Of neem even contact met mij op. Dat kan via info@verbeekorganisatie.nl of door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 0629 06 79 79.

 

Femke Verbeek-Hoekstra heeft jarenlange ervaring als office manager, directie secretaresse, het implementeren van automatiseringsprojecten, het geven van workshops en het organiseren van events.

Daarnaast is ze jarenlang voorzitter geweest van het wijkplatform in de wijk waar zij woont. Met dit wijkplatform heeft zij er voor gezorgd dat de wijk op de kaart kwam bij de gemeente Arnhem. Het wijkplatform is opgegroeid tot een serieuze partner voor de gemeente en organiseert diverse activiteiten voor de bewoners, haar ondernemers en de wijk.

contact met verbeek