Selecteer een pagina
verbeek office management

Website support & onderhoud

Onderhoud

Je website heeft onderhoud nodig, zelfs als de teksten en foto’s niet veranderen om verschillende redenen.

Veiligheid

Je wil geen onbevoegden op je website die zomaar informatie kunnen halen bij je of erger nog je website overnemen en aanpassen. WordPress websites die niet bijgehouden worden, zijn makkelijk te hacken. Een deel van de updates die uitgebracht worden, zijn veiligheidspatches. Deze zorgen ervoor dat de bescherming van je website steeds zo optimaal mogelijk is.

Functionaliteit & compatibiliteit

Je website is je visitekaartje en daarom is het belangrijk dat alles goed blijft werken. Door WordPress, plug-ins en eventueel het aanwezige thema regelmatig bij te werken, is de bedrijfszekerheid veel groter. Bij updates worden foutjes (bugs) hersteld, soms nieuwe features toegevoegd en ook de werking geoptimaliseerd.

Frequentie

Belangrijk is om in elk geval 1x per maand alle updates te draaien van zowel WordPress als plug-ins (en je thema als je die hebt).

Support

Loop je tegen problemen of technische zaken aan die je zelf niet wil uitvoeren, denk aan teksten aanpassen, foto vervangen of een blogbericht toevoegen? Ik neem je die zaken graag uit handen. Er zijn 2 mogelijkheden, een van de onderstaande opties of een abonnement op maat. Wanneer je voor het laatste kiest, mail me met je wensen en ik maak een passend aanbod.

Praktisch

We starten altijd met een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van je website. Daarna maak ik, op basis van alle mogelijk noodzakelijke werkzaamheden, vooraf een inschatting hoe lang ik bezig zal zijn met het op orde brengen van je website (indien nodig). Wanneer de website op orde is, maken we afspraken over de gewenste optie. Je hebt altijd de keuze voor een maandpakket of losse uren. Een maandpakket geeft je een duidelijk inzicht in de kosten.

Losse support uren:
Kosten € 60,00 per uur (excl. btw).
Minimale afname 30 minuten, daarna in blokken van 15 minuten.
Facturatie achteraf (voor de daadwerkelijke benodigde tijd).

Maandpakketten website onderhoud & support

Wanneer blijkt dat bovenstaande opties niet genoeg mogelijkheden bieden, kijken we samen naar welke wensen er zijn en bied ik een abonnement op maat aan.

Ja, ik heb interesse

Keuze onderhoud

Verbeek organisatie & coaching voor online diensten:

website realisatie & onderhoud,
mailingen d.m.v. Active Campaign / Mailblue,
onderhoud & realisatie van online leeromgevingen,
verzorgen en inplannen van berichten op Social Media

Maar ook:
planning en structurering van werkzaamheden
mail- en agendabeheer
organisatie van bijeenkomsten, workshops en vergaderingen

contact met verbeek